5 процедур, які допоможуть пережити зиму

Тепло, релакс та вітаміни — універсальна формула від якої шкіра сяятиме, волосся блищатиме, а настрій іскритиметься, не дивлячись на холоди. За допомогою експертів beauty-редакція www.marieclaire.ua зробила добірку процедур, у яких присутні всі три складові. 

Серед добірки виділяють:

Розслаблюючий масаж з теплим маслом та м'якими пензликами Сomfort Zone Tranquillity Pro-Sleep Massage

5 процедур, які допоможуть пережити зиму | Alfaspa зображення 1

Масаж для тих, хто погано спить і багато нервує. Відмінно підійде після тривалої поїздки, щоб упоратися з джетлагом. Повне занурення в нірвану досягається за допомогою м'яких широких пензликів та запашних засобів з лінії Сomfort Zone Tranquillity. У процедурі використовується живильна олія для тіла Tranquillity Oil. Саме з нього майстри масажу рекомендують починати знайомство з італійським велнес-брендом Сomfort Zone.

Олія дарує теплий затишний аромат, який балансує діяльність нервової системи. У складі — ефірні олії троянди, сандала, кедра, герані та ветівера. «Глибоке занурення в сон не виключено вже в процесі процедури: вона супроводжується аудіоефектом серцевих ритмів, — каже Алла Молодиченко, косметолог Камінський Clinic. — Масаж створений для стимуляції трьох сенсорних шляхів у тілі людини: нюхової, дотикової та слухової. За рахунок цього досягається максимальне розслаблення.

Професійні догляди Сomfort Zone допомагають працювати з такою проблемою, як lifestyle-старіння. Рослинні формули у поєднанні з натуральними ароматами, що потрібно щоб зняти міський стрес. У бренді це називають "функціональними ароматами". Вони дають відновлення сил та енергії, необхідні для того, щоб упоратися з викликами часу».

LED-терапію на апараті BIO-SYNTESIS LED

5 процедур, які допоможуть пережити зиму | Alfaspa зображення 2

Лікування світлом різного спектру допомагає боротися з акне, пігментацією, куперозом та ознаками втоми шкіри (так званим синдромом мегаполісу). Як же працюють кольорові маски, що світяться, що нагадують святкові LED-гірлянди? По суті, це вони є, але світлодіоди, які використовуються для естетики інтер'єрів і в медичних цілях, відрізняються низкою нюансів. 

LED-лампи косметологічних апаратів повинні максимально концентрувати енергію конкретного кольору для точкового впливу на шкіру, на кшталт лазера. 

Тому для успіху LED-терапії важливо, наскільки вузькосмугове світло вони можуть дати. Від цього залежить ефективність процедури.

Не всі LED-апарати однаково ефективні, тим більше домашні LED-гаджети. «В апараті BIO-SYNTESIS LED тисяча потужних світлодіодів, які працюють із тканинами обличчя прицільно. Але не лише це визначає ефективність. - каже дерматолог, сертифікований тренер ALFA Development Олена Скрипнікова. - LED повинні взаємодіяти зі шкірою не менше півгодини, на мінімальній відстані. Така комбінація дає найяскравіший результат».

Кожен колір має свій ефект. Червоний – найбільш глибоко проникає в шкіру та відповідає за антиедж: змушує синтезувати колаген, еластин та гіалуронову кислоту. Синій - працює на поверхні епідермісу і має протизапальну функцію. Зелений – регулює меланогенез та бореться з гіперпігментацією. Жовтий та помаранчевий – заспокоюють чутливу шкіру, зміцнюють судини.

"Світлова LED-терапія - ідеальна процедура для зими, в період перепаду температур, нестачі сонячного світла та вітаміну D" - говорить Олена.

Мікрострумову терапію для росту волосся

Низькі температури та сухе повітря приміщень не йдуть на користь зачісці. Взимку може загостритися випадіння волосся, дерматити шкіри голови, підвищена жирність або, навпаки, сухість. Проблема вирішується, причому найприємнішим способом - мікрострумовим масажем голови. Це релакс та користь в одній 20-хвилинній процедурі.

5 процедур, які допоможуть пережити зиму | Alfaspa зображення 3

«Мікрострумова терапія волосистої частини голови – одна з найулюбленіших процедур наших клієнтів узимку. - каже дерматолог ALFA Development Олена Скрипнікова. — Всі ми знаємо, що ін'єкції в шкіру голови досить болючі. Мікроструми на американському апараті Bio-Ultimade Platinum – приємна альтернатива. Це м'який масаж голови, який спеціаліст проводить у спеціальних рукавичках, які проводять мікроструми. У процесі використовуються сироватки та концентрати для росту волосся. Мікроструми дають гарний ефект відновлення густоти, пробудження сплячих волосяних фолікулів, кровопостачання та живлення. Але вона має ще один бонус — м'язове розслаблення. Мікроструми Bio-Ultimade Platinum знімають спазми, які можуть бути причиною головного болю та порушень кровообігу навколо волосяних цибулин. Тож Ви отримуєте і користь, і релакс».

Джерело: www.marieclaire.ua

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

5 березня відбувся косметологічний конгрес DERMA 2024

Щорічний масштабний конгрес DERMA – це захід для фахівців у сфері естетичної медицини та дерматології, присвячений здоров’ю та якості шкіри

Читати детальніше

Все про солодкий бізнес у розмові з Євгенією Недосєкою

Чи можливо розвивати бізнес лазерної епіляції та косметології в умовах війни? Цілком! І в цьому вас переконає Євгенія Недосєка, власниця простору Sugar

Читати детальніше

Передові лазерні технології їдуть у м. Дніпро!

У готелі БАРТОЛОМЕО розпочнеться нова епоха Вашого бізнесу!

Читати детальніше