Апаратна корекція фігури: як вибрати універсальний апарат

Апаратна корекція фігури: як вибрати універсальний апарат | Alfaspa зображення 1

Ідеальна фігура, відновлення після фізичних навантажень, ліфтинг обличчя, покращення росту волосся. Це все про один апарат, який стане незамінним помічником у кабінеті спеціаліста.

Щороку напередодні літа робочі дні спеціалістів розписано на місяці вперед, адже кожна клієнтка хоче здійснити комплексну підготовку до літа.

Ті клініки та фахівці, які мають великий простір для розміщення безлічі апаратів, можуть приймати більшу кількість пацієнтів. Але клієнта приваблює найчастіше універсальність проведення процедури, за допомогою якої можна вирішити кілька проблем на одному апараті.

 

Найпопулярнішим запитам відповідає апарат STARVAC. Саме він допоможе опрацювати все тіло вашого пацієнта і досягти бажаного результату. Універсальність апарату є його особливістю, тому що процедури практично не мають протипоказань, при цьому можна вирішити багато проблем.

Starvac – ендермологічна система premium класу

Ендермологічна система працює за методом механотерапії, і за рахунок унікальних запатентованих маніпул, що діють у тривимірному вимірі, є вдвічі ефективнішою, ніж стандартна процедура вакуумно-роликового масажу. Технологія практично безболісна, що робить її більш комфортною та ефективною, ніж ручний антицелюлітний масаж.

 

Процедури проходять максимально фізіологічно, контрольовано, а адресний метод працює з усіма шарами шкіри та судинним руслом. При цьому варто відзначити, що на відміну від багатьох інших популярних апаратів, при проведенні процедур Starvac немає необхідності використовувати додатковий костюм.

Що може Starvac

Starvac використовується в програмах комплексної корекції фігури, ефективно усуваючи жирові відкладення, моделюючи контури обличчя та тіла, бореться з целюлітом, а також забезпечує глибокий дренажний ефект, усуває в'ялість м'язів та шкіри за рахунок стимуляції фібробластів.

 

Крім цього, за допомогою апарату відбувається активна мікростимуляція судинної та лімфатичної системи організму, виводяться токсини без пошкодження шкірного покриву, відбувається підвищення еластичності сполучних тканин, активуються власні ресурси організму.

Апаратна корекція фігури: як вибрати універсальний апарат | Alfaspa зображення 2

Використовуючи спеціальні маніпули, з апаратом Starvac можна проводити процедури по обличчю, які за рахунок підвищення мікроциркуляції та глибокого дренажного ефекту допомагають досягти ліфтингу шкіри, її сяйва та свіжості. Ще однією особливістю Starvac є можливість проведення масажу на шкірі голови. Впливаючи на циркуляцію в цій зоні, відбувається поліпшення стану та стимулювання росту волосся.

 

Starvac – ідеальна швидка підготовка шкіри до будь-якого типу дії. Забезпечуючи легкий механічний пілінг, Starvac дозволяє проводити кожну наступну процедуру на більш глибокому рівні. За допомогою дії апарата відновлюється мікроциркуляція, через що шкіра стає свіжішою. Відбувається детокс та глибока оксигенація. Ще один приємний бонус – ефект мобілізації тканин. Starvac швидко та адресно відновлює їх рухливість, а це – відмінна профілактика та боротьба з вже існуючим фіброзом.

Відмінність від інших апаратів

Апаратна корекція фігури: як вибрати універсальний апарат | Alfaspa зображення 3

Абсолютно універсальна платформа, яка може використовуватись у програмах корекції обличчя та всього тіла. Сенсорний дисплей забезпечує легкість у перемиканні 40 вбудованих програм, які включають естетичний напрямок, спортивну медицину, класичну фізіотерапію та SPA-протоколи.

Це робить такий апарат затребуваним у будь-якій клініці чи SPA-центрі. Ви можете не тільки вибрати необхідну для проведення процедури програму, але й переглянути параметри протоколів, налаштувати таймінг, переключити насадки та встановити інтенсивність їх роботи, при цьому будь-якої миті можна перевірити всі електронні налаштування обладнання.

 

Процедури проводяться безпосередньо по шкірі, що переважно вирізняє апарат з інших. Інноваційні запатентовані маніпули надають адресно-механічний вплив на тканини, одночасно формуючи подвійну складку для подвійного впливу – поверхневого та глибинного. За допомогою унікальної дії трьох роликів із шістьма лопатями та зміщеним центром можна працювати на потрібному рівні тканин, опрацьовуючи м'язи та підшкірний жир. Чим вище частота циклічного вакууму, тим більше поверхнева робота, чим нижча частота — тим глибший вплив.

 

Важливо працювати на обох рівнях. За рахунок унікальної дії маніпул EVO3D та EVOSPHERE Starvac дає більш широке та м'яке захоплення тканин, що гарантує ефективний та безболісний догляд для будь-якого типу шкіри, включаючи найчутливішу.

Революційна технологія Starvac

Апаратна корекція фігури: як вибрати універсальний апарат | Alfaspa зображення 4

У попередній версії апарату Starvac було два ролики – камера підтягувала складку шкіри, і ролики її опрацьовували. У нинішній моделі Starvac представлена технологія, яку можна назвати революційною, — Le Stretching Cellulaire®. Спеціальна маніпула EVO3D має три ролики, один з яких розміщується посередині, а два – з боків, та шість лопатей, що допомагає формувати подвійну складку, опрацьовуючи поверхневі та глибокі шари тканини.

На верхніх рівнях зміцнюється шкіра і відбувається посилення мікроциркуляції. Паралельно в глибших шарах впливає підшкірний жир і м'язову систему.

 

Технологія Le Stretching Cellulaire® працює в рамках основної процедури Starvac. Вона розминає тканини, забезпечує легкий ліфтинг, знижує кількість підшкірного жиру.

 

Le Stretching Cellulaire® бере участь і на фінальному етапі дренажу, виводячи лімфу. На двох етапах працюють інші маніпули. NEOcup стимулює лімфатичні вузли, а EVOSPHERE дає потужний дефіброзуючий ефект. Набути бажаної форми заважає не тільки сам целюліт — на недосконалість фігури впливає застій рідини в кінцівках. М'язові затискачі можуть змінювати фігуру, структуру хребетного стовпа та сприяти застою рідини. Комплекс маніпул та технологій Starvac допомагає вирішити всі ці проблеми.

Косметичні засоби Starvac

Апаратна корекція фігури: як вибрати універсальний апарат | Alfaspa зображення 5

Французький завод Starvac розробив спеціальну лінійку професійних косметичних засобів для процедур. Особливо цікаво, що незважаючи на те, що Starvac традиційно асоціюється з процедурами по тілу, косметика чудово зарекомендувала себе і для процедур по обличчю.

Для процедур по обличчю та тілу Starvac створили чотири види засобів із натуральними рослинними інгредієнтами. Разом вони мають вражаючий ефект. Важлива деталь: вся косметика чудово та ненав'язливо пахне.

В арсеналі косметичних засобів Starvac:

  1. Ніжний гель-сироватка з екстрактом цитрусових. Має освітлюючий ефект, відмінно підходить для зони навколо очей і боротьби з пігментацією.
  2. Регенеруючий засіб з бджолиним маточним молочком.
  3. Продукт для глибокого зволоження із високим вмістом гіалуронової кислоти. Стресова постзимня шкіра перетворюється на очах.
  4. Лосьйон, який потрібно наносити після вмивання для відновлення pH шкіри.
     

Косметика Starvac розроблена у Франції. Французи рекомендують після процедури обличчя робити «коктейль» з усіх чотирьох засобів. Вони змішують засоби в прохолодній воді, занурюють туди суху маску і наносять на обличчя. У нас у традиції є схожа процедура, але маску ми накладаємо на обличчя поверх коктейлю для ефекту оклюзії.


Джерело pro.bhub.com.ua

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

Гідромасажна ванна: все, що потрібно знати

Для водних процедур в установах сфери beauty & wellness встановлюють спеціалізоване професійне обладнання. Давайте розберемося, яким воно буває та як працює

Читати детальніше

Як пройшла зустріч Asclepion Club у Львові?

Учасники Asclepion Club обмінялись досвідом для покращення рівня естетичної медицини в Україні

Читати детальніше

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо міцного здоров’я, миру, успіху, щастя, достатку та благополуччя.

Читати детальніше