Подарунок на 14 лютого, який можна купити останню хвилину

До 14 лютого залишилося рівно два дні. Впевнені, що ви, як і ми, все ще без подарунків для тієї самої людини. Задумуючись над покупкою подарунків в останню хвилину, beauty-редактор ELLE.UA Олена Лісун зібрала список тих, які можна придбати сьогодні чи завтра. Вибір за вами!

Подарунок на 14 лютого, який можна купити останню хвилину | Alfaspa зображення 1

Масаж - ідеальний подарунок для чоловіків та жінок. А якщо це масаж Starvac, який допомагає схуднути, то він зробить сідниці більш підтягнутими а-ля Кім, а контури тіла точені.

Багатофункціональна атравматична система для моделювання обличчя і тіла Starvac DxSmart надає одномоментний глибокий вплив 

на шкіру, підшкірно-жирову клітковину і судини, забезпечуючи на виході шикарний швидкий ефект ліфтингу, рухливість суглобів, глибоку і якісну обробку втомлених м'язів. і не встигає відновлюватися між тренуваннями.

Перевірено на власному досвіді: масаж коригує обсяги тіла (після курсу вам знадобиться одяг меншого розміру), допомагає усунути целюліт, забезпечує дренаж, покращує рельєф шкіри, а також працює з каркасом м'язів обличчя, покращуючи його контури. Записатися можна до медичного центру MultiMed у Києві.

Стаття ELLE.UA

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

Без тіні сумніву: 6 надійних сонцезахисних новинок без липкого фінішу з anti-age ефектом

Які у вас вимоги до щоденного сонцезахисного засобу? Редакція Marie Claire представила ТОП-6 ідеальных SPF!

Читати детальніше

Лазерне видалення судин на обличчі Viora V30 з насадкою V-Nd:YAG

Спосіб порятунку від ненависного куперозу – це лазерна процедура доступна клієнтам салонів, що мають апарат Viora V30 з насадкою V-Nd:YAG

Читати детальніше

Розклад ALFA-навчання на жовтень

ALFA-команда підготувала для Вас 4 навчальних події жовтня!

Читати детальніше