HARPER'S BAZAAR рекомендує VIORA та STARVAC

Наведення краси, корекція недоліків та моделювання тіла за допомогою естетичних апаратів давно популярні, але серед безлічі обладнання виділяють та рекомендують тільки найкращі, які швидко, абсолютно безпечно та безболісно дають відмінний результат!

HARPER

Редакція авторитетного видання Harper's Bazaar Ukraine зібрала найпрогресивніші методики омолодження, корекції недоліків, програми оздоровлення та корекції фігури.

Мультиплатформа Viora представлена як найкращий спосіб боротьби з гіперпігментацією, відмінний апарат для вирівнювання кольору обличчя, повернення йому чітких обрисів або надання губам природнього та чуттєвого об’єму.

VIORA V10, V20, V30 - ізраїльська мультифункціональна платформа для естетичного бізнесу. Завдяки поєднанню безлічі унікальних технологій в одному апараті Viora, ви можете запропонувати своїм клієнтам численні варіанти вирішення естетичних проблем. Кожна технологія доступна при застосуванні різних маніпул, фільтрів та наконечників.

STARVAC DXSMART у статті відмітили як найефективніший апарат для корекції та моделювання фігури.

Процедури на обох апаратах цілком безпечні та безболісні. VIORA має сертифікати FDA, СЄ та Український Сертифікат Відповідності, а STARVAC - ISO, CЄ та Український Сертифікат Відповідності.

Почніть вже сьогодні омолоджувати та оздоровлювати своїх клієнтів, як це робить Gravimed 

Статтю шукайте на сторінках Harpers BAZAAR квітень 2021

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

Основні переваги використання пересувних візків для перукарень

Безперечна зручність використання цих візків у їхній мобільності - обладнаний коліщатками предмет набагато легше рухати навколо крісла з клієнтом, ніж, скажімо, звичайний столик

Читати детальніше

Підтримка української армії від ТОВ «Альфа СПА Девелопмент»

Гуртуємося та рушаємо далі до перемоги!  Все буде УКРАЇНА!

Читати детальніше

Прямий ефір: здоровий сон у складних умовах!

Запрошуємо на прямий ефір з Нікою Бєльською: здоровий сон у складних умовах!

Читати детальніше