7 перевірених бальзамів для зволоження губ

ELLE.UA рекомендує космецевтику найпопулярніших європейських брендів, які ALFA Development ексклюзивно представляє на ринку України.

7 перевірених бальзамів для зволоження губ | Alfaspa зображення 1

Улітку делікатна, практично позбавлена сальних залоз шкіра губ зазнає регулярної агресії навколишнього середовища. Ультрафіолетове випромінювання, активна інсоляція, сильна спека та зневоднення роблять свою справу: на поверхні губ з’являються тріщини, лущення, які стають причиною хворобливих відчуттів та постійного дискомфорту.

Beauty-редактор ELLE.UA Олена Бабіцька зібрала топові бальзами для губ, які не раз рятували її та допомагали в найкоротші терміни зробити ніжну шкіру м’якою та гладкою.

Серед добірки виділяють:

7 перевірених бальзамів для зволоження губ | Alfaspa зображення 2

У витонченому пудрово-рожевому флаконі — потужний anti-age-засіб для шкіри губ, який інтенсивно живить, зволожує їх та запобігає появі кисетних зморщок навколо рота. Склад цього бальзаму вразить кількістю пептидів і натуральних компонентів навіть найдосвідченіших б’ютіголіків.

У формулі працюють: гіалуронова кислота та фітосквалан, олія кавунових кісточок, екстракт інжиру, яблука та зеленого чаю. Разом вони забезпечують миттєвий ефект при сухості та лущенні губ, розгладжують їх, роблять наповненими, ніжними та набагато об’ємнішими.

Кремоподібний, дуже легкий, цей бальзам краще використовувати перед сном або для зволоження губ перед нанесенням помади. Він зробить губи більш наповненими, розгладить дрібні зморшки за допомогою натуральних олій ши й авокадо з високим вмістом вітаміну Е, а також воску мімози і жожоба, які мають зволожувальні, регенерувальні та захисні властивості.

При регулярному застосуванні бальзам допоможе позбутися дискомфорту, сухості та стягнутості, а також прикрих проблем — тріщин і лущення.

7 перевірених бальзамів для зволоження губ | Alfaspa зображення 3

Джерело: elle.ua

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

Зміна сезону: Кращі засоби для догляду за шкірою на осінь

Beauty-редакція www.buro247.ua допомагає підібрати найкращі засоби на осінь

Читати детальніше

Чищення обличчя в салоні – перелік найбільш популярних в Україні процедур

Красива, доглянута шкіра обличчя – це частина ідеального образу, джерело захоплення оточуючих та впевненості у собі

Читати детальніше

Основні властивості косметологічних кушеток найпопулярніших в Україні

Косметологічні кушетки є одним із найбільш затребуваних товарів у сфері салонного бізнесу

Читати детальніше