Спрей-міст або термальна вода, чим краще зволожувати шкіру у спеку?

Marie Clare рекомендує ефективні професійні засоби

Спрей-міст або термальна вода, чим краще зволожувати шкіру у спеку? | Alfaspa зображення 1

Marie Claire рекомендує ефективні професійні засоби HydroPeptide та [ comfort zone ], що ексклюзивно представлені ALFA Development в Україні.

Міст і термальна вода – не те саме. Хоча багато містів створюються на основі мінеральної води. Marie Claire пропонує розібратися, чим вони відрізняються.
 

На відміну від термальної води міст (або «димка») містить додаткові компоненти, спрямовані на ті чи інші завдання, які дозволяють не просто зволожити шкіру, а й попрацювати з її станом. Наприклад, олії, ніацинамід, алантоїн, полісахариди, вітаміни та гіалуронову кислоту. Тому текстура місту трохи щільніша за воду, і, по суті, містить ті ж компоненти, що креми і сироватки, тільки в рідкішому форматі. Звичайно, замінити повноцінний щоденний догляд міст не в змозі, але підтримати його і зменшити кількість засобів, що наносяться — цілком здатний, що особливо актуально у спеку.

Сучасний вибір «димок» дуже різноманітний: для спорту, для захисту від сонця, після засмаги, з анти-ейдж ефектом, себорегулюючі, освітлювальні і т.д. Для додаткового зволоження, фахівці рекомендують наносити міст не тільки протягом дня, а й вранці між доглядовими засобами. Наприклад, між сироваткою та кремом, щоб запечатати його більш щільною текстурою. Так волога залишатиметься у шкірі набагато довше.

Не дивлячись на різноманітність і переваги містів у доглядових компонентах, не варто скидати з рахунків стару добру термалку. Наприклад, при лікуванні деяких шкірних захворювань, дерматологи рекомендують для зволоження саме термальну воду без олій та ліпідних складових, якими насичені місти. В іншому випадку, невагомих дрібнодисперсних спреїв ніколи не буває мало, у сумочці завжди має бути місце для міста.

У добірці beauty-редакції Marie Claire – найкращі місти літа 2022 року:

Спрей-сироватка для всіх типів шкіри з наданням ефекту сяяння HydroPeptide OptiMist

Вміщує рослинні олії (арганову, зеленого чаю, жожобу та солнечника) для пом'якшення та зволоження, комплекс з 5 водорослей для відновлення електролітичного балансу шкіри в спеку, екстракт плодів баобабу та хвоща – для освітлення та вирівнювання тону. Має протизапальний ефект і придатний для шкіри, схильної до висипань.

Спрей-міст або термальна вода, чим краще зволожувати шкіру у спеку? | Alfaspa зображення 2

Відновлювальний міст для захисту від синього світла [comfort zone] Skin Regimen Recharging Mist

Основне завдання спрею від [comfort zone] – антиоксидантна дія і захист від передчасного старіння. Міст містить спеціальний ферментований комплекс Longevity complex™, розроблений на основі мікроорганізмів, які виживають у Піренеях та здатні адаптуватися до несприятливих умів У складі спрею вони допомагають протидіяти передчасним морщинам, викликаним дією сонячних променів та штучним синім світлом гаджетів. Аромати лавандової та трояндової води дарують відчуття бадьорого спокою.

Спрей-міст або термальна вода, чим краще зволожувати шкіру у спеку? | Alfaspa зображення 3

Джерело: marieclaire.ua

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Денис
11 липень 2022, 10:18
а де можна замовити спреї?
    Написати коментар
    Детальніше

    Дивіться інші статті ALFA-блогу

    BT TITAN MN вже у продажу в Україні!

    Тріумфальна поява нової! унікальної! ультракомфортної! мікронідлингової системи bt-titan MN від Bio-Therapeutic! Вже у продажу!

    Читати детальніше

    Вогненний контент від Asclepion Laser Technologies та відомих експертів України!

    Прямий ефір на FACEBOOK: "Чісна дискусія професіоналів про судини та пігментацію. ДОПОМОЖЕ ЖОВТИЙ ЛАЗЕР?"

    Читати детальніше

    5 процедур, які допоможуть пережити зиму

    Тепло, релакс та вітаміни — універсальна формула від якої шкіра сяятиме, волосся блищатиме, а настрій іскритиметься, не дивлячись на холоди.

    Читати детальніше