Санскрін на це літо: Найкращі засоби для захисту від сонця

Санскрін на це літо: Найкращі засоби для захисту від сонця | Alfaspa зображення 1

У спеку +35 без санскринів не обійтися. Хоча фахівці стверджують, що сонцезахисними засобами потрібно користуватися не лише влітку, а й протягом усього року. Він знадобиться не тільки тим, що засмагають, але й тим, хто сонячних променів повністю уникає. Адже доведено, що недостатній захист від сонця може провокувати раннє старіння, сухість, підвищену пігментацію та навіть рак шкіри.

Якщо колись санскрин був виключно кремом для захисту від сонця, то зараз він також має на меті доглядати вашу шкіру. Тому при виборі засобу beauty-редакція www.buro247.ua радимо орієнтуватися на свій тип шкіри та її потреби.

Для сухої шкіри підійдуть засоби зі зволожуючими компонентами, на зразок гіалуронової кислоти або гліцерину, для жирної — легкі текстури, на зразок флюїдів або молочка, бажано з ефектом, що матує. На те, що засіб підійде для жирної шкіри, вам також вкажуть напис "некомедогенно" та мінерали у складі. Тим, кого турбують зморшки, радимо шукати засіб із позначкою "антівіковою".

Сьогодні рівень SPF у деяких засобах сягає 100. Але насправді достатньо буде й позначки 50 — такий SPF блокує 98% променів. Для недовгого перебування під сонцем у місті спеціалістами рекомендується використовувати засоби із фактором захисту від 15, для тривалих прогулянок під сонцем або перебування на пляжі – від 30.

Купуючи сонцезахисний засіб, важливо знати про правила його використання. Будь-який санскрин, навіть найкрутіший і найдорожчий, потрібно кожні дві години ретельно змивати і наносити заново. Інакше хімічні фільтри в його складі окисляться і завдадуть шкірі ще більшої шкоди, ніж сонячні промені. Також важливо не забувати, що більшість санскринів для обличчя не підходить для використання навколо очей, ця зона більш тонка і чутлива, ніж решта шкіри обличчя.

Якщо ви ще не встигли підібрати собі новий санскрин на літо, beauty-редакція www.buro247.ua склала список кращих сонцезахисних засобів, до яких входять санскрини від HydroPeptide, SoSkin Paris і SkinClinic.

Санскрін на це літо: Найкращі засоби для захисту від сонця | Alfaspa зображення 2

Сонцезахисний крем із SPF 50+ SYL 100 50+, SkinClinic

Крім переваги у захисті з SPF 50, у складі крему міститься гіалуронова кислота та колаген – ідеальні компоненти для зволоження шкіри. Крем підійде як для чутливої шкіри, оскільки у складі немає алергенів, так і для жирної – засіб некомедогенний.

Сонцезахисний спрей із мінералами Solar Defense Mineral, HydroPeptide

Завдяки спрею ви точно отримаєте рівномірний захист та засмагу. Його легка текстура не залишить відчуття липкості на шкірі, а алое та гіалуронова кислота у складі забезпечать невагоме зволоження. Засіб підходить для всіх типів шкіри, у тому числі і жирної, тому що в ньому містяться мінерали і не має запаху. Некомедогенна олія допоможе збалансувати рівень секреції сальних залоз.

Санскрін на це літо: Найкращі засоби для захисту від сонця | Alfaspa зображення 3

Сонцезахисний крем Sun Cream Very High Protection SPF 30, SoSkin

Сонцезахисний крем для обличчя, шиї та зони декольте. Ідеально підійде для жирної та нормальної шкіри. Крем з легкою текстурою флюїду сприяє збереженню вологи, виступає профілактикою передчасного старіння та перешкоджає появі пігментних плям. Ідеально підходить для щоденного застосування. Вітамін Е та гліцерин довго зволожують шкіру. Поряд з фотозахистом має антисептичну та антиоксидантну дію.

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

Дія ДМАЕ (DMAE) на шкіру

Портал про бізнес в індустрії краси та здоров'я Салонний маркетинг розповідає про дію ДМАЄ на шкіру

Читати детальніше

Турбота про себе: процедури, які потішать ваше тіло

Грамотний догляд за тілом – фундамент не тільки естетики, а й психологічного та фізичного здоров’я.

Читати детальніше

Якісний відпочинок у Києві – EQUIDES CLUB

Відпочити за два дні та поправити душевний стан можливо!

Читати детальніше