Вітамінний коктейль: які салонні процедури для обличчя робити восени

Холодний сезон треба зустріти у всій красі! Редакція Beauty HUB зібрала топові професійні засоби і методики, з якими точно знайомий ваш улюблений косметолог.

Осінь – найвдаліша пора року для проведення салонних процедур. Сонячна активність, яка прибирає з дозволеного переліку процедур для особи дуже багато пунктів, вже знижується, і поле для маневрів зростає. Отже, можна подумати, щоб відновити своє обличчя після надмірного впливу ультрафіолету і зміцнити шкіру перед холодними зимовими днями.

Серед добірки процедур редакція виділяє Pumpkin Peel від Hydropeptide

 

Вітамінний коктейль: які салонні процедури для обличчя робити восени | Alfaspa зображення 1

Гарбуз містить практично весь спектр вітамінів, а також солідний набір мікроелементів, які в комплексі допомагають оновленню клітин шкіри і сприяють омолодженню. Крім того, гарбуз поліпшує стан шкіри під час акне. Є безліч засобів із гарбузом для домашнього використання, але салонні процедури однозначно забезпечать кращий ефект.

Очищувальний пілінг від Hydropeptide м’яко розчиняє відмерлі клітини, звужує пори й забезпечує здорове сяйво. Крім того, завдяки L-аргініну в складі (амінокислота, яка відповідає за вироблення колагену) пілінг стимулює процес оновлення шкіри, відновлює пружність та оптимальний рівень зволоженості епідермісу. Експерти радять робити Pumpkin Peel насамперед тим, хто страждає від висипань або перших ознак старіння.

Джерело: bhub.com.ua

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

MAY AESTHETICS MEETING 2021

Мега-подія весни 2021 року завершена!

Читати детальніше

Що таке ReOxy-терапія і чому її застосовують після COVID-19

Які наслідки для здоров'я має вірус і що можна зробити, щоб відновитися після тяжкої хвороби? Розібратися в цих питаннях «РБК Стиль» допоміг Олег Глазачов, професор кафедри фізіології Січенівського університету

Читати детальніше

Фотоомолоджування обличчя – яскравий приклад ефективності апаратної косметології

Головні борці у збереженні молодості та краси шкіри – якісний домашній догляд та косметологічні процедури. Однією з них є фотоомолодження обличчя

Читати детальніше