Науково-практичний симпозіум "Здоров'я жінки 40+."

Науково-практичний симпозіум "Здоров

Незабаром, 10-11 грудня відбудеться надзвичайна подія для естетичної медицини - науково-практичний симпозіум “Здоров'я жінки 40+. Від лікувальної тактики до естетичного результату та активного довголіття”

ALFA-команда - ексклюзивний представник Asclepion Laser Technologies, що виступає партнером заходу, вже готова до цієї події та запрошує Вас до участі!

На симпозіумі на Вас чекають унікальні доповіді провідних медичних експертів України в галузі акушерства та гінекології, репродуктології, дієтології та ін.

В рамках заходу відбудеться виступ від Авєріної Владлєни Ігорівни, лікаря-дерматовенеролога, котра у своїй практиці та практиці лікарів Averina Clinic використовує інноваційний ербієвий лазер Asclepion MCL31 Juliet від німецького гіганта лазеробудування  Asclepion Laser Technologies

Наші ALFA-експерти з апаратних технологій із задоволенням чекатимуть на Вас на нашому стенді, продемонструють унікальні особливості найкрутіших апаратів, проконсультують та будуть відповідати на ваші запитання!

До зустрічі на симпозіумі!

Симпозіум відбудеться:
10-11.12.2021
Ramada Encore Kyiv
м. Київ, Столичне шосе, 103

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

ГО “Світова Молодіжна Спільнота“ відзначила ALFA Development за підтримку

Не припиняємо підтримувати волонтерський та капеланський рух в Україні.

Читати детальніше

Розклад ALFA-навчання на червень

ALFA - команда підготувала для Вас 9 навчальних подій червня!

Читати детальніше

Продавці краси: як beauty-ритейлери виживають у війну. Частина 2

VOGUE.UA поговорила з лідерами естетичного бізнесу про те, що допомагає їм рухатися далі, та чому краса – справді рятує.

Читати детальніше