Готель, де залишається Ваше сердце - Chalet Equides, Equides Club, Лісники

Готель, де залишається Ваше сердце - Chalet Equides, Equides Club, Лісники | Alfaspa зображення 1

Готель, де залишається Ваше сердце - Chalet Equides, Equides Club, Лісники | Alfaspa зображення 2

Всеукраїнське друковане видання про нові тенденції у сфері інтер'єрного дизайну, архітектури, меблевої індустрії та декорування Id.Interior Design, у новому випуску розглядає Тренди 2021: Дизайн. Концепція. Світло.

У центрі уваги найкращі приватні та публічні інтер'єри від провідних українських та зарубіжних архітекторів та дизайнерів.

Одним із трендів цього року, редакцією Id.Interior Design визнано проект AlfaSPA Development - готельні номери CHALET EQUIDES, EQUIDES CLUB, Лісники

Для вашої зручності публікуємо статтю нижче.

Створити інноваційні, лаконічні інтер'єри для гостей заміського парково-готельного комплексу EQUIDES CLUB, буквально «рай на землі» – таке завдання було поставлене перед автором проекту, відомим українським архітектором Анною Десятничук-Папушенком. Результат перевершив очікування!

Органічно розташована вздовж схилу будівля CHALET EQUIDES повторює контури пагорба і включає величний багатофункціональний зал, конференц-класи, розкішний ресторан, 12 стандартних номерів і три вишукані люкси, спроектовані Анною Десятничук-Папушенко.

Окрему роль у створенні атмосфери номерів відіграє освітлення. Магія світла привносить в інтер'єри ту саму нотку релаксу, довгоочікуваного затишку, настільки необхідного для заміського відпочинку.

Чудовий панорамний вид на озеро та гольф поле відкриває погляду гарний ландшафт, і здається, ніби інтер'єри дихають разом з природою. Якщо у дизайні домашніх інтер'єрів варто дотримуватися спокійних, натуральних відтінків, то у комерційних приміщеннях завжди є місце гри. У номерах сміливо використані контрасти: тренд натуральних екофактур у підсвічуванні онікса з грою чорного мармуру, білі класичні гіпсові декори та насичений елегантний бордовий оксамит із легким блиском.

У номері President Suite виконано чітке зонування. Розмістивши спальну зону біля панорамних вікон, дизайнери отримали приємний бонус – шикарний вид на озеро та гольф-поле. З іншого боку, за ажурною наскрізною перегородкою знаходиться диванна група з біокаміном і зоною TV. А з неї ми потрапляємо в просторий хол з кухнею, містку вбиральню та лаконічний майстер-санвузол. Незважаючи на те, що VIP-номери були розроблені у своєму стилі та колірній гамі, у той же час загальний задум всього комплексу CHALET EQUIDES витриманий в єдиному стильовому концепті.

Велику увагу приділено санвузлам у номерах. При всій різноманітності підходів сучасні ванні кімнати мають спільні риси – функціональність, екологічність, лаконізм художнього рішення.

У Panoramic Suite автор проекту поєднала розкіш насолоди моментом та релакс, що дарує силу, енергію та допомагає набути гармонії. Повне розслаблення у номері забезпечує wellness-система Sweet Sauna італійського виробника Starpool, що активізує в організмі процеси відновлення та наповнення життєвою силою. Як результат – набуття краси та гарного самопочуття. Створити емоційну атмосферу, пронизану світлом, допоміг фрагмент мальовничого шедевра Боттічеллі: його Венера поєднує у собі зовнішню пишність богині та внутрішню красу Мадонни. Ідею чистоти автор проекту символічно наголошує на чистих лініях.

Об'єкт: готельні номери CHALET EQUIDES, EQUIDES CLUB, Лісники, Київська обл.

Автор проекту: Анна Десятничук-Папушенко

Фото: Андрій Авдєєнко

Випуск 2020/2021 (115) Грудень-Січень

Готель, де залишається Ваше сердце - Chalet Equides, Equides Club, Лісники | Alfaspa зображення 3
Готель, де залишається Ваше сердце - Chalet Equides, Equides Club, Лісники | Alfaspa зображення 4
Готель, де залишається Ваше сердце - Chalet Equides, Equides Club, Лісники | Alfaspa зображення 5
Готель, де залишається Ваше сердце - Chalet Equides, Equides Club, Лісники | Alfaspa зображення 6
Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

Розклад ALFA-навчань на січень

ALFA - команда підготувала для Вас 5 навчальних подій січня!

Читати детальніше

Онлайн-вебінар з лікарями Гравімед – жінкам буде цікаво!

Онлайн-Вебінар проведуть акушер-гінеколог, доктор медичних наук та професор Суханова Ауріка Альбертівна разом із дерматовенерологом – дерматокосметологом Вереніновою Вікторією Петрівною.

Читати детальніше

Вітаємо з Всесвітнім Днем Архітектури!

Вітаємо Головного архітектора проектів компанії AlfaSpa Анну Десятничук та усіх архітекторів зі Всесвітнім професійним святом!

Читати детальніше