З Днем Незалежності України!

Independence Day of Ukraine 2022 | Alfaspa зображення 1

Сьогодні святкуємо День Незалежності України!

Що це за свято для кожного з нас у теперішний час? 

І як саме розпочався ваш день? З відкриття соцмереж, де вже шостий місяць поспіль бачимо речі, що стали звичними для нас і дивом для всіх народів.

Публікації друзів, що купують щось для фронту, гуртом розгортають «завали» від нічного «прильоту», збирають кошти для поранених, рятують кота зі зруйнованої вибухом домівки чи донатять на притулок собак, яких зібрали зі згорілих селищ.

А бачили чергове відео від наших військових, які танцюють та жартують в окопах, і роблять все заради нашої Перемоги?

Можливо, ви вже вийшли по каву і в черзі стоїте між солдатами та лікарями, які вже пів року боронять, захищають, оперують, підтримують і роблять все «надможливе» заради нашої свободи!

Ми всі маємо спільний біль, біль за Бучу, за Азовсталь, за Вінницю, за Харків, за Маріуполь, за Миколаїв, за Одесу, за рідних, що не повернуться з-під Бахмута… Ми пам’ятаємо кожну ракету, кожен рознесений будинок, кожне понівечене життя.

День Незалежності зараз відчувається як ніколи. Це вже не просто вірші чи пісні про «Ще не вмерла…», не просто жовто-блакитний прапор, не просто слово «Незалежність».

Це вчинок кожного, служіння кожного, «донати» кожного, боротьба кожного, країна кожного!

Сьогодні День Незалежності кожного з нас!
І все майбутнє – це наша Незалежність!

Україна захищається, Україна живе!

Ми самі і є Незалежність України. Зі святом Вас дорогі і любі Українці!

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

Beauty-розклад: які процедури потрібно робити зимою

Beauty-редактор harpersbazaar.com.ua готує своїх читачів до зимового сезону та рекомендує ефективні, інноваційні та безпечні процедури, які можна та потрібно проводити у холодних період пори року.

Читати детальніше

У лютому в Італії пройшла щорічна зустріч дистриб'юторів Starpool

Компанія AlfaSPA Development, будучи офіційним представником Starpool з 2008 року в Україні, також взяла участь у цьому заході

Читати детальніше

Головні beauty-новинки вересня 2021

Beauty HUB зібрав для вас найбільш цікаві й актуальні новинки косметики, що вийшли цього місяця. Саме час вписати їх до свого осіннього б’юті-художнього альбому і почати експериментувати з макіяжем вже зараз!

Читати детальніше