Апаратні методики для догляду за шкірою губ: топ-3

Апаратні методики для догляду за шкірою губ: топ-3 | Alfaspa зображення 1

Апаратні методики з кожним днем ​​стають дедалі сильнішими та ефективнішими у питаннях збільшення та омолодження шкіри губ, витісняючи хворобливі ін'єкційні процедури. На які апарати звернути увагу та яких результатів чекати, читайте у статті нижче.

Шкіра губ і зона навколо них дуже сильно страждають від пересушеності, зайвого застосування декоративної косметики, міміки та інших факторів. Ми звикли, що традиційно естетична косметологія пропонує бальзами, сироватки, блиски, що доглядають, скраби для губ.

Але останнім часом набирає особливої ​​популярності апаратна косметологія, яка пропонує ефективні доглядаючі та профілактичні процедури.

Редакція Beauty HUB обрала топ-3 процедури для губ, які варто спробувати найближчим часом.

RF губ на апараті VIORA

Процедура називається Plump RF (радіочастотне омолодження) – процедура, яка повністю замінює ін'єкції, але без наслідків у вигляді грудок від філерів, неправильно введеного або надмірно введеного препарату, відторгнення філлера та інших можливих ускладнень.

Усього за 15 хвилин та одну процедуру лікар-косметолог за допомогою спеціальної маніпули:

  • збільшить візуально об'єм губ
  • поверне колір та пігмент
  • простимулює вироблення власного колагену для омолодження, глибокого зволоження
  • зробить профілактику або зменшить кисетні зморшки (якщо вони вже є)
Апаратні методики для догляду за шкірою губ: топ-3 | Alfaspa зображення 2

Після процедур RF-терапії спостерігається покращення тонусу та тургору шкіри. Ефект обумовлений тим, що розігрів дерми в ході процедури запускає ряд компенсаторних механізмів, включаючи поліпшення місцевого кровопостачання та прискорену продукцію неоколагену, який створює новий каркас, що підтримує шкіру.

Процедура абсолютно безболісна, не інвазивна та без періоду реабілітації. Ефект видно після першої процедури, але для закріплення результату та його посилення бажано пройти курс із 6-10 процедур.

Мікроструми Bio-Therapeutic Platinum

Апаратні методики для догляду за шкірою губ: топ-3 | Alfaspa зображення 3

Метод мікрострумової терапії заснований на вплив фізіологічних мікрострумів на різні шари шкіри та м'язову систему. Результатом впливу є нормалізація фізіологічної активності клітин шкіри, м'язової тканини та судин.

Мікрострумова терапія призначена для профілактики та лікування будь-якого типу старіння шкіри за рахунок довгострокового ліфтингу лицьових м'язів, пролонгованого дренажного ефекту. Мікроструми працюють як зовнішнє джерело енергії, яке організм може використовувати для швидкого відновлення та сяйва шкіри.

Мікрострумова терапія відмінно себе зарекомендувала для ліфтингу та профілактики кисетних зморшок області навколо губ, глибокого зволоження червоної облямівки губ, наповненості об'єму.

Можна також надати форму губам, чіткий контур, насичений колір, усунути небажані ефекти від філерів (комкуватість, набряки). Процедура комфортна та без періоду реабілітації. Рекомендований курс із 8-10 процедур.

Ендермологічна система Starvac

Якщо ми хочемо бути красивими, необхідно забезпечити здоровий колір обличчя шляхом посилення мікроциркуляції та дренажного ефекту. Процедуру на губах та зоні навколо них зазвичай проводять у складі загального апаратного впливу по обличчю.

Робота з червоною облямівкою губ здійснюється за допомогою спеціальної насадки ліфтингової невеликого розміру, яка дуже делікатно опрацьовує зону кисетних зморшок вакуумом на спеціальних параметрах. Завдяки такій насадці покращується мікроциркуляція, колір губ стає яскравим та насиченим.

Регулярні процедури з облямівкою губ забезпечать чіткий контур, сама тканина стане більш пружною, свіжою та зволоженою за рахунок зміцнення шкіри. Кінцевим результатом будуть губи з ефектом зацілуваності.

Апаратні методики для догляду за шкірою губ: топ-3 | Alfaspa зображення 4

Процедури на ендермологічному французькому апараті Starvac – це краса, а й здоров'я шкіри. Абсолютно безболісно, фізіологічно та без побічних ефектів. Рекомендований курс із 4-6 процедур.

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

Pro Beauty Expo 2022

Зовсім скоро відбудеться головна професійна подія естетичного бізнесу України цього року - Pro Beauty Expo 2022

Читати детальніше

З наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!

Нехай Ваш дім буде сповнений любові, щастя, тепла та затишку!

Читати детальніше

Найкрасивіше тіло: найефективніші процедури для схуднення

Online-портал про велнес, здоров'я, красу, харчування та спорт Anywell вивчає апаратні методики сучасності – ефективні процедури для красивого тіла.

Читати детальніше