MCL31 DERMABLATE - найсучасніший ербієвий лазер в естетичній медицині

Відомий лікар-дерматовенеролог, експерт високого рівня Олександр Туркевич рекомендує та уже практикує всі переваги німецької якості від Asclepion Laser Technologies.

Завдяки Олександру, у Львові з'явився кращий на ринку німецький лазерний апарат для абляції й омолодження шкіри, що дозволяє проводити процедури швидко, точно та ефективно - MCL31 Dermablate.

В клініці «МедЕстет» сьогодні проводяться процедури фракційного та абляційного омолодження шкіри обличчя, декольте та рук, лікування рубців після операцій, опіків й пост-акне та видалення новоутворів. MCL31 Dermablate - це останнє слово науки і техніки, а його використання дозволяє отримати максимально якісні результати!

Лазери Asclepion стали перспективним інструментом для кожної клініки - і це вже реальний досвід, а не обіцянки!

Будучи ексклюзивним дистриб’ютором Asclepion в Україні, компанія Alfa Development співпрацює тільки з провідними експертами, сприяє розвитку кожного клієнта Asclepion і не тільки.

Детальніше про лазер MCL31 Dermablate

або пишіть нам в соціальних мережах Інстаграм ​чи Фейсбук

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

Благодійність в ALFA Development

Святкуємо 5-ти річний ювілей разом з дитячим будинком "Жива Перлина" розташованому в смт. Онуфріївка Кіровоградської області!

Читати детальніше

Ексклюзивний виступ Євгена Сківки вже скоро на S CONGRESS 3.0

Представляємо наступного спікера на S Congress 3.0 — найбільшому у Східній Європі конгресі для фахівців естетичної медицини!

Читати детальніше

Епіляція апаратом The EpiLab з насадкою XL – висока швидкість надання послуг та якість родом з Німеччини

В основі принципу роботи апарату The EpiLab від Asclepion лежить технологія лазерного впливу на шкіру та підшкірні шари дерми

Читати детальніше