Лікування рубців різноманітного генезу: що цінного взяти з вебінару

Лікування рубців різноманітного генезу: що цінного взяти з вебінару | Alfaspa зображення 1

Провідні фахівці естетичної медицини провели прямий ефір, у ході якого не тільки теоретично, а й на практиці поділилися своїми напрацюваннями щодо лікування рубців різного генезу.

Проблема лікування пацієнтів із рубцевими ураженнями шкіри досить поширена на практиці фахівців естетичної медицини. Сучасна дерматокосметологія надає лікарям досить широкий спектр засобів для вирішення такої проблеми, як рубці. 

Найчастіше сьогодні використовуються апаратні методики, з допомогою яких можна отримати естетично прийнятний результат, і навіть скоротити терміни реабілітації пацієнта.

Найчастіше рубці виникають після травм, опіків, оперативних втручань. В даний час існує близько 10 методів лікування рубців різного генезу. Розглянемо, як за допомогою лазерних методик можна позбавити пацієнта такого неприємного дефекту шкіри.

Одна з провідних українських компаній Альфа-Спа є офіційним представником найбільшого постачальника якісного професійного обладнання для медичної та косметологічної галузі – німецького бренду ASCLEPION. Свою найбільшу популярність компанія отримала за винахід та впровадження у практику двохвильового діодного високошвидкісного лазера, аналогів якому на ринку немає.

При виборі лазерного апарату лікарі-дерматологи повинні враховувати, чи проводить компанія наукові тренінги, присвячені роботі апарату, а також стабільність, репутацію компанії на ринку та постсервісне обслуговування.

Лікування рубців різноманітного генезу: що цінного взяти з вебінару | Alfaspa зображення 2

Олексій Писарєв, директор з розвитку компанії AlfaSPA Development, спікер Asclepion Laser Technologies (Україна), розповів про тренди в лазерній медицині.

Так, наприклад, сьогодні пацієнти очікують ефективності, безболісності, відсутності побічних ефектів, миттєвого результату та швидкості процедури. Завдяки розвитку всесвітньої мережі вони стають більш розбірливими при виборі спеціаліста і апарату, який використовується, саме тому варто віддавати перевагу якісному обладнанню.

Так, ербієвий лазер виробництва концерну ASCLEPION успішно зарекомендував себе серед німецьких фахівців та набирає активних обертів серед українських фахівців. Завдяки своїй багатофункціональності, при якій не тільки зберігається якість процедур, а й їх поліпшення, апарат має попит як у фахівців, так і серед пацієнтів, які бажають отримувати тільки найкраще.

Лікування рубців різноманітного генезу: що цінного взяти з вебінару | Alfaspa зображення 3

Олександр Туркевич докладно висвітлив тему класифікації рубців, ефективності застосування протоколів усунення рубців. Провідний дерматовенеролог України поділився випадками зі своєї практики лікування, а також розповів, на що варто звертати увагу при виборі лазерного апарату, адже сьогодні і медицина, і ринок естетичних послуг не стоять на місці та потребують щоденного розвитку спеціаліста.

Після завершення теоретичної частини вебінару Олександр Туркевич продемонстрував практичне застосування апарату у своєму кабінеті, а також відповів на питання, пов'язані із практичними можливостями роботи апарату.

Лікування рубців різноманітного генезу: що цінного взяти з вебінару | Alfaspa зображення 4

Джерело: pro.bhub.com.ua

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

Медикиня Катя Ямщикова — про те, чому турнікет і бандаж мають бути в аптечці кожного українця

Про розлуку з сином, про те, чому тактична медицина важлива, та чому кожній військовослужбовиці потрібна жіноча форма – читайте в матеріалі від Vogue.UA.

Читати детальніше

Starpool Zerobody в фітнес-центрі, у готелі та в офісі

Унікальне інноваційне рішення, що ґрунтується на результатах наукових досліджень і створює SPA-відпочинок у вас в офісі, фітнес-центрі або готелі.

Читати детальніше

Діяльність ALFA-команди під час війни

Вже більше місяця, як відбулося повномасштабне вторгнення російського агресора на територію України. Протягом цього часу, наша команда продовжувала підтримувати країну всіма способами.

Читати детальніше