Літній мінімум: Які салонні процедури можна робити у спекотний сезон

Апаратний масаж для схуднення та літній пілінг – рекомендація легендарного інтернет-журналу про моду, культуру, красу і стиль життя buro247.

Влітку не обійтися без професійної допомоги у питанні підтримки краси обличчя та тіла. Вислухавши експертів, ми підібрали найзатребуваніші літні процедури, які можна зробити в Києві.


Гарне тіло – це легко

Вакуумно-механічний масаж (медичний термін – ендермологічний) – швидкий спосіб схуднути, покращити рельєф та підтягнути шкіру. Процедура в 100 разів ефективніша за ручний масаж. Лікування та корекцію роблять за допомогою французької апаратної терапії Starvac. Лікар проводить загальну діагностику, вислуховує побажання (схуднути, прибрати целюліт або зробити детокс організму) та вибирає лікувальну програму.
Starvac-терапія – це комплексна програма схуднення та серйозний перезапуск усієї лімфатичної системи.

Результат: йде набряк і "зайва вода", що гарантує улюблений усіма ефект швидкої стрункості.
Процедура Starvac підходить усім, хто активно займається спортом і не встигає відновлюватися між тренуваннями. Масаж швидко виводить молочну кислоту з організму, покращує рухливість суглобів та розминає м'язи. Спробувати процедуру можна у київській клініці Multimed.

Літній мінімум: Які салонні процедури можна робити у спекотний сезон | Alfaspa зображення 1

Замість ін'єкцій

Влітку процедура пілінгу – під жорсткою забороною. Але французи SoSkin вигадали програму неінвазивної ревіталізації за допомогою кислот. Пілінг SoSkin – повноцінна антиейдж-програма. Головний компонент – гліколева кислота високої концентрації. Вона працює як ревіталізант та виправляє нерівний тон, зморшки, тьмяний колір обличчя, заповнює втрату тонусу шкіри.

SoSkin - терапевтичний пілінг, його можна робити цілий рік (у парі з SPF-захистом). Після пілінгу наносять бустери (залежно від проблеми) та маску, яка відновлює поверхнево-захисний шар. Потім настає черга розслаблюючого ліфтинг-масажу. Пілінг-програма SoSkin лікує акне, розацеа, купероз, зволожує, усуває тьмяний колір обличчя та нерівний рельєф. Пройти програму можна у клініці "Космо-Лайт".

Літній мінімум: Які салонні процедури можна робити у спекотний сезон | Alfaspa зображення 2
Літній мінімум: Які салонні процедури можна робити у спекотний сезон | Alfaspa зображення 3
Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

ALFA Development на Cosmoprof Worldwide Bologna!

Наймасштабніша та найочікуваніша подія весни - виставка Cosmoprof Worldwide Bologna!

Читати детальніше

Розклад ALFA-навчання на травень

ALFA - команда підготувала для Вас 7 навчальних подій травня!

Читати детальніше

MCL31 DERMABLATE - найсучасніший ербієвий лазер в естетичній медицині

Відомий лікар-дерматовенеролог, експерт високого рівня Олександр Туркевич рекомендує та уже практикує всі переваги німецької якості від Asclepion Laser Technologies.

Читати детальніше