Найкрасивіше тіло: найефективніші процедури для схуднення

Online-портал про велнес, здоров'я, красу, харчування та спорт Anywell вивчає апаратні методики сучасності – ефективні процедури для красивого тіла.

Жарт про те, що гарне тіло потрібно готувати до літа, давно набив оскому. Ми за те, щоб стежити за собою цілий рік. Головна запорука здорового тіла - це, звичайно, рух та спортивні навантаження. Але є випадки, коли цього замало і потрібно звернутися до косметолога. Щоб прояснити це питання, ми зібрали найбільш популярні та дієві процедури, за якими варто вирушати до салону.

Ендермологічна система Starvac

Найкрасивіше тіло: найефективніші процедури для схуднення | Alfaspa зображення 1

Starvac-терапія – це комплексна програма схуднення та серйозний перезапуск усієї лімфатичної системи, що передбачає опрацювання глибоких м'язів та зв'язок. Також процедура важлива тим, що має протинабрякову дію, а це головна запорука швидкого приведення тіла у форму. Вважається, що вона в багато разів перевершує ефективність ручного масажу.

Масаж на апараті Starvac з використанням запатентованої технології Stretching Cellulaire ідеально підходить всім, хто інтенсивно займається спортом і не встигає відновлюватися між тренуваннями, або тим, хто просто хоче скоригувати обсяги, прибрати целюліт та підтягнути шкіру.

Головні плюси – це мінімальний список протипоказань, абсолютне розслаблення, а також те, що шкіра під час сеансу не травмується та швидко підтягується.

RF по тілу на мультиплатформі Viora

Унікальна процедура для корекції фігури (ліфтингу) та лікування целюліту. Принцип її дії заснований на контрольованому нагріванні дерми та підшкірного жирового прошарку до певної температури.

Така дія значно прискорює процес розщеплення жирів на жирні кислоти та гліцерин. Далі продукти ліполізу видаляються з оброблюваної зони.

В результаті шкіра підтягується, стає візуально здоровішою, нормалізуються обмінні процеси в глибоких шарах шкіри, йде целюліт. Результати помітні після першої процедури Viora. Але максимального ефекту можна досягти, пройшовши курс із 6–10 сеансів.

Плюс цієї технології полягає в тому, що вона добре працює для людей старшої вікової групи – від 65 років (доведено клінічними дослідженнями).

Найкрасивіше тіло: найефективніші процедури для схуднення | Alfaspa зображення 2

SMAS-ліфтинг тіла на апараті Wontech Ultraskin II

Найкрасивіше тіло: найефективніші процедури для схуднення | Alfaspa зображення 3

SMAS-ліфтинг обличчя за рахунок технології HIFU (високоінтенсивний сфокусований ультразвук) давно завоював своїх шанувальників завдяки ефективності та довгостроковому результату. Тепер ця процедура доступна і для тіла.

Її суть полягає в тому, що концентрована ультразвукова хвиля з високою частотою глибоко (на 13 мм) проникає в жирову тканину, що призводить до розщеплення жиру, поліпшення тургору шкіри та моментального ліфтинг-ефекту. Тільки уявіть: за словами фахівців, за одну процедуру Ultraskin II йде до 5 см зайвого об'єму.

Процедура безболісна, безпечна та досить швидка (наприклад, зону живота можна обробити за 10-15 хвилин). Вона вимагає реабілітації, після неї одразу можна повернутися до звичного способу життя. Помітний результат часто видно відразу, але максимальна дія проявляється через місяць після процедури.

Пресотерапія Starvac

В даному випадку робота апарату імітує м'язові скорочення: хвилеподібні рухи, створювані тиском повітря, сприяють покращенню лімфо- та кровотоку.

За рахунок регулювання величини тиску та швидкості заповнення камер фахівець може вибрати вам індивідуальний режим пресотерапії залежно від ваших показань.

Метод призначений для профілактики, лікування посттравматичних та післяопераційних набряків, загального оздоровлення та формування гарного силуету завдяки лімфатичному дренажу.

Контрастний кріоліполіз Lipocontrast

Контрастна ліпосакція (термоконтрастний ліполіз) — безболісна та безопераційна методика, яка дозволяє позбутися жирових відкладень під впливом змінного нагрівання та охолодження.

Така комбінація режимів підвищує та прискорює результативність процедури приблизно на 30% порівняно із звичайним кріоліполізом.

Під час сеансу фахівець піддає жирову тканину одночасним і безперервним потрійним термальним ударам: глибокий прогрів, різкий холод, завершальний прогрів. До 20% жирових клітин руйнуються під час процедури відразу, інші 80% поступово усуваються протягом 20 днів рахунок прискореного метаболізму.

Посилання на статтю

Обговоримо?
Напишіть свою думку
Коментарі
Написати коментар
Детальніше

Дивіться інші статті ALFA-блогу

Усунення небажаного волосся насадкою V-IPL апарату VIORA V30 – раз і назавжди

В Україні для проведення фотоепіляції, в салонах естетичної медицини та студіях краси, часто застосовується ізраїльський апарат VIORA V30

Читати детальніше

Лазерний ліфтинг шкіри – дієвий апаратний метод омолодження обличчя

Почесне місце у низці косметологічних процедур займає лазерний ліфтинг шкіри, який здатний "стерти" кілька років і повернути колишню молодість

Читати детальніше

Asclepion Club Kyiv-відбувся!

Спікери заходу поділились найціннішим - своїм досвідом, протоколами та напрацюваннями.

Читати детальніше